Tävlande band 2018

K21 – K21
För drygt 5 år sedan startade K21 sin verksamhet, då endast 5 anställda. 4 ägnade sig åt multisport, ensam kvar en stackars kontorist som drömde om att en dag stå på de stora scenerna… Ett gäng ville hitta samarbete, helt plötsligt utökades skaran med en handfull arbetskamrater, efter några månader visar det sig att Servicechefen var trummis, kontoristen vädrade morgonluft… En gitarrist och sångare anställdes, det visade sig att de också kunde snickra vilket har betraktats som ett stort plus av företagsledningen. Gitarristens brorsa spelar bas, han är inlånad…ett band, en kväll, ett försök!

Serneke – Byggsektorn
Efter att avsaknaden av förmedlingslänk för byggbranschens arbetare ut i samhället på senare år blivit allt tydligare, och klyftan i dagens klassamhälle fortsätter växa, bestämde sig Snickarn och Elektrikern för ca två år sedan att själva ta tag i saken och genom musiken förmedla målande bilder ifrån byggsektorn på tunga hiphopbeat, så vi skapade bandet Byggsektorn. Vi har hittills haft enstaka gig, gjort en EP som finns på Spotify och ett par musikvideos.

Stadsbyggnadskontoret i Göteborg – Bifall
Bandet är en del av Traktörens musikförening som under ca tre år medverkat på olika tillställningar på Stadsbyggnadskontoret. Ett uppskattat inslag i VIS-arbetet, alltså Värdsklass I Stadsbyggandet!

Sweco – Sweco Sound systems
Swecobandet ”Sweco Sound systems” är nu ett etablerat företagsband efter att ha deltagit två gånger tidigare i Construction Rocks. Med ny basist och gitarrist  är de grymt taggade inför årets rockfest och tänker att tredje gången  bör vara  gillt! Medlemmarna har en gedigen bakgrund med medverkan i ett antal olika typer av band, såsom rock, hårdrock, progressiv rock, pop, soul, jazz, vissång, gospel mm.

Wingårdhs – Bo Gertz
Bo Gertz uppstod 2006 för ett enda bejublat framträdande i Tofta vid en av Wingårdhs ökända firmafester. Bandet hibernerade i ett decennium och väcktes åter till liv vid det första Construction Rocks i Göteborg. Seger gav blodad tand så bandet har spelat några gånger sedan dess och utvecklat sin stil som bottnar i medlemmarnas brokiga förflutna inom hårdrock, blues, soul och Indie.

WSP – OwlWhisPer
Beskrivning av OwlWhisPer är som en krock mellan romantikens blomstrande försköning av en knastertorr, iskall värld och existentialismens förnuftsmässiga förklaring av kärlekens magi. I den slumrande natten finns det barmhärtiga, men totalt förvildade primater som gör allt för att på ren instinkt, teknik och energi försöka fånga dig. Detta är OwlWhisPer!!

ÅF – ÅF Course
Efter åratal av spelande i olika delmängder av ÅF Course har nu äntligen himlakropparna hamnat i rätt positioner för bildandet av det ultimata företagsbandet. Alla de rätta gubbarna på samma scen, samtidigt! Vi tillägnar vår spelning åt den störste och minste sångaren och låtskrivaren, Ronnie James Dio, med material från hans förmodligen två bästa plattor. 70-talsrock med sjuttiotalister, kan det bli bättre? För säkerhets skull har vi med två åttiotalister också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s