Jury 2019

Juryn för Construction Rocks 2019 representerades i år av personer från både samhällsbyggarbranschen och musikbranschen.

Kvällen konferencier var Rickard Skoglund med side-kick Linda Leijonberg från WSP.

Bill Price – Director of Strategic Growth, WSP UK

Bill-PriceBill är grundare av Construction Rocks och arbetar för WSP i Storbritannien. Inom WSPs internationella verksamhet finns några av världens främsta skyskrapskonstruktörer och Bill har haft en central roll i bland annat byggandet av The Shard i London.

Konceptet Construction Rocks har med hjälp av Bill spridits över världen och rocktävlingen genomförs nu förutom i Storbritannien och Sverige, också i USA, Nya Zeeland och Australien. Tävlingen har genererat gåvor till välgörande ändamål för många miljoner kronor.

Läs mer på Constructionrocks.com

Charlotta Hansson Allefelt – avdelningschef Projekt, Lokalförvaltningen Göteborgs Stad

Charlotta Gbg StadCharlotta har arbetat med byggnation och fastigheter hela sitt yrkesliv, både inom det kommunala och privata näringslivet. Sedan fem år tillbaka arbetar hon med byggnation av offentliga lokaler, som skolor, förskolor, äldreboenden, boende med särskilt stöd, inom Göteborgs Stad.

Charlotta är engagerad i utvecklingsfrågor inom byggbranschen, som modernisering, både i processer och produkter. Hon har ett stort intresse för musik och gillar att hänga med i ny genrer och har alltid några minuter över för Bob Marley.

Patrik Tammelin – musiker 

Patrik TammelinPatrik är aktiv som studiogitarrist och livemusiker. Det finns goda chanser att du har hört Patriks gitarr i radio på den platinasäljande sommarhiten Waiting for the Sun med Simon Erics. Eller så kan du ha hört honom i någon annan inspelning –  han har samarbetat med exempelvis Andreas Weise och många andra artister.

Patrik spelar lead-guitar i alternativ-rockbandet David Kaye and the Weaponry. Han är utbildad på Högskolan för scen och musik i Göteborg och har en spetskompetens inom improvisationslära.